Vizcon3d

Alias interieurachitect Patric Verstraete, maakt naambekendheid in de wereld van de architecturale visualisaties.
Hij heeft verscheidene Awards op zijn naam staan, en verschillende publicaties op internationale sites (Ronen Bekerman, Evermotion, Best of 2013-en 2014 on Treddi.com, Itoosoft) en in de betere magazines (3D World, 3d Artist).
Zijn beelden zijn steeds opgemaakt met een streven naar de perfectie, zijn passie!!

Vizcon3d

Over Vizcon3d

Vizcon 3d is gespecialiseerd in het renderen van digitale beelden in 3D. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in 3d visualisaties van architectuur en interieur en in het vertellen, suggereren en oproepen van architectonische ruimten.

Digitale visualisatie en 3D-rendering vormen vandaag een essentieel onderdeel van de communicatie instrumenten in het ontwerp, verkoop en marketing proces. Ons doel is om uw visie om te zetten in digitale beelden, die weerspiegelen wie je bent en de kwaliteit en verfijning tonen die nog nooit eerder gecreëerd zijn.

Het verschil zit in de details. Vizcon3d brengt uw architectonische visie tot leven.

Het geheim van ons product bevindt zich in een speciaal element:

PASSIE

.

Wij willen u helpen om uw projecten te visualiseren op een unieke manier, het verstrekken van die beelden met kracht, emotie en karakter.

Wij creëren voor U

De grootste vaardigheid begint bij het begin. We luisteren eerst, en dan is de uitgebreide kennis van Vizcon3d om hoge kwaliteit snel en efficiënt te produceren.

Vizcon3d
Workflow

Process & Workflow: Hoe gaan wij te werk??